Lokaal gebruiken?

Lokaal

Ons KLJ lokaal is gelegen in de Vijverstraat in Overhespen (Orsmaal), vlak naast de Kleine Gete. Het lokaal, samen met de speelweide, was vroeger een voetbalkantine met voetbalveld (Zwarte Duivels Overhespen). In 1993 werd het gebouw gekocht, en sindsdien wordt het gebruikt als ons lokaal. In 2003 werd ook nog het volledige vroegere voetbalveld aangekocht.

Het gebouw en de gronden zijn eigendom van VZW Dammekot. Deze VZW werd speciaal opgericht om het gebouw aan te kopen en te beheren. De toenmalige stichters van de VZW (KLJ bestuursleden en volwassen 7 begeleiders uit de eerste helft van de jaren '90) maken nog steeds deel uit van het bestuur van VZW Dammekot:

voorzitter : Jeroen Lux

ondervoorzitter : Emile Henot

secretaris : Geert Goethuys

penningmeester : Dave Juwé

bestuurslid : Peter Henot

Het lokaal bestaat uit een grote zaal met bar, een keuken, een bijlokaal, een sanitaire ruimte (2 WCs, 2 lavabo's en een douche), en 2 bergruimtes. De speelweide beslaat op dit moment ongeveer 30m op 50m, maar kan indien nodig uitgebreid worden tot een volledig voetbalveld. Voor het lokaal is ook een parking.


Sinds 1993 zijn aan het gebouw een aantal renovatiewerken uitgevoerd:

- 1998-1999: vernieuwing van het dak en volledig brandveilig maken van het lokaal

- 2002: vernieuwing van het sanitair

- 2007: vervanging van de ramen door PVC + dubbel glas

- 2009: vervanging van de vloer

- 2010: installatie van nieuwe (tweedehands) CV


Opgelet!

Gebruikers van het lokaal moeten steeds de geldende veiligheidsvoorschriften in acht nemen. De veiligheidsvoorschriften vind je hier. Indien je geïnteresseerd bent om het lokaal te gebruiken, gelieve dan een mailtje te sturen naar:

bjorn.holderbeke@wall-e.be

Björn zal u zo snel mogelijk contacteren en verdere info verschaffen.

Login

Username:

Password:

Registreren