Links

Omdat een KLJ en kampen veel geld kosten, zijn wij steeds op zoek naar sponsors! Deze worden dan vermeld op deze pagina. Graag willen wij de volgende bedrijven danken voor hun steun:

Phisa

Steeds meer studenten uit zowel het lager als middelbaar onderwijs hebben behoefte aan extra bijlessen om bij te blijven en hun studies succesvol af te ronden.

Tegelijkertijd zijn kwalitatieve bijlessen moeilijk te vinden en ondervinden ouders vaker problemen om de tijdstippen van deze bijlessen in te passen in hun professionele agenda.

Vandaar dat Phisa, een Vlaamse onderneming die sociaal-maatschappelijke oplossingen aanbiedt, bijlessen wil uitwerken en aanbieden die door gerenommeerde leerkrachten zijn uitgewerkt en die via het internet worden aangeboden.

Op die manier hebben zowel studenten als ouders toegang tot bijlessen met een garantie op kwaliteit en op het ogenblik dat hun dat het beste uitkomt.

Meer info op: www.phisa.eu

Cafetaria De Vruen

Voor een gezellige avond vol ambiance en af en toe ook voor speciale aangelegenheden (zoals ondermeer voetbal, halloween, ...) moet je zeker en vast een langsgeweest zijn bij Cafetaria De Vruen in Waanrode.

Meer info op: Cafetaria De Vruen (op facebook)

Login

Username:

Password:

Registreren