Kapoenen

Wij bij KLJ Groot-Orsmaal zijn onderverdeeld in 4 groepen: Kapoenen, Lollies, Jung en +16. Meer info over de Kapoenen vind je hieronder!

Bjorn

Hallo iedereen mijn naam is Bjorn Holderbeke.Ik ben 22 jaar en woon in Orsmaal. Ik start dit jaar aan mijn zevende jaar leiding bij KLJ Groot-Orsmaal! Buiten KLJ ben ik nog bezig met behalen van een diploma.

Wil jij elke twee weken een knotsgekke namiddag beleven met mij en al jouw vriendjes?Kom dan zeker eens langs in ons lokaal in de vijverstraat in Overhespen.

Wil je mij contacteren, dan kan dit via onderstaande gegevens:

bjorn.holderbeke@wall-e.be

Paulien

Hallo, mijn naam is Paulien, maar zeg maar gerust 'Polle'. Ik ben 18 jaar oud en woon in het gezellige Oplinter, waar je mij op zondag ook wel achter de toog van de beenhouwerij kan vinden. Hierbij verdien ik een centje bij. Dit schooljaar start ik met de studie criminologie aan de universiteit van Leuven, waar ik na 4 jaar hopelijk mijn diploma zal halen. Voor de rest houd ik mij vooral bezig met muziek en koken, maar mijn meest favoriete bezigheid is nog steeds leiding geven aan die lieve kapoenen van KLJ Groot-Orsmaal!

Wil je mij contacteren, dan kan dit via onderstaande gegevens:

paulien.vanhoegaerden@wall-e.be

Chiara

Dag lieve menskes, ik ben Chiara en ik geef nu bijna een jaartje leiding aan een knappe groep de kapoenen. Naast klj heb ik nog een paar andere hobby's zoals snowboarden, tekenen, skiŽn en lachen :D Op mijn 17de woon ik nog steeds heel graag bij HOTELmama***** in OverhespenCITY, niet zover van ons prachtig lokaaltje.

Dikke bezen, jullie zonneke :) Chiara

Wil je mij contacteren, dan kan dit via onderstaande gegevens:

chiara.sainte@wall-e.be

Joren

Hallo beste vrienden. Ik ben Joren Mommaerts, een 17 en een HALF jaar oude leerling van het College in Tienen waar ik Latijn-Wetenschappen studeer. In dit leven heb ik maar 3 passies: gamen op de computer: iets wat ik al deed voordat ik kon rechtop lopen, wetenschap die de wereld verandert voor het goede van de mens en KLJ: de plaats waar ik al sinds mijn zes jaar een tweede thuis heb gebouwd met veel vriendschap en vertrouwen.

Ik ben de eerste persoon van mijn broers en zus Pieter, Bram en Maartje, die is toegetreden tot de mensen die samen KLJ mogelijk maken. Ook lust ik heel graag roze drank zoals fristi.

Wil je mij contacteren, dan kan dit via onderstaande gegevens:

joren.mommaerts@wall-e.be

Login

Username:

Password:

Registreren