Lollies

Wij bij KLJ Groot-Orsmaal zijn onderverdeeld in 4 groepen: Kapoenen, Lollies, Jung en +16. Meer info over de Lollies vind je hieronder!

Bram

De naam is Champagne dus ik maak er graag een feestje van op de KLJ. Doorheen de jaren heb ik altijd bij KLJ Groot-Orsmaal gezeten. Door al die ancieniteit heb ik veel bijgeleerd over originaliteit en creativiteit bij de activiteit dus bij mij ben je zeker van kwaliteit. Al deze tijd steek ik vooral in KLJ want ik ben ook actief bezig op regionaal niveau en in het gewone leven studeer ik om leerkracht in het secundair onderwijs te worden. Dit is Bram Champagne in een notendop, voor de noot zelf zal u eens langs moeten komen en een babbeltje komen slaan!

Wil je mij contacteren, dan kan dit via onderstaande gegevens:

bram.champagne@wall-e.be

Brecht

Goeiendag, ik ben Brecht. Ik ben 18 jaar en ik woon in Orsmaal. Ik sta ondertussen al een jaartje in de leiding bij de jung en naar mijn mening is dit de meest fantastische groep! Naast KLJ speel ik voetbal en ga ik werken. Ik ben afgestudeerd als lasser in de VIA in Tienen en ik werk dus graag met mijn handen. Bij KLJ hou ik er vooral van om de sfeer in de groep te brengen en ik haal ook graag grapjes uit met mijn medeleiding. Dit ben ik in het kort, maar voor verdere vraagjes mag je altijd een mailtje sturen!

Groetjes, Brecht.

brecht.holderbeke@wall-e.be

Leandro

Hallo of zoals ze bij ons zeggen 'buongiorno'. Ik ben Leandro of om het makkelijk te maken Leo. Ik sta nu al een jaartje leiding bij de beste groep van allemaal: DE JUNG. Naast KLJ amuseer ik mij met vrienden en werk ik in het restaurant van mijn ouders. Ik woon in SAN Orsmaal.

Groetjes, Leandro.

Wil je mij contacteren, dan kan dit via onderstaande gegevens:

leandro.pasquali@wall-e.be

Login

Username:

Password:

Registreren