Groepen

Wij bij KLJ Groot-Orsmaal zijn onderverdeeld in 4 groepen: Kapoenen, Lollies, Jung en +16. Meer info over deze groepen vind je hieronder!

Kapoenen

Hallo, ben jij 6,7,8 of 9 jaar? Dan ben jij geschikt voor bij onze kapoenen te komen. Om de twee weken zorgen wij erop zondag voor dat jullie een knotsgekke namiddag beleven samen met tientallen andere kinderen van jouw leeftijd. We zorgen voor heel veel plezier en vertier. Over het hele jaar doen wij verschillende soorten activiteiten zoals dorpsspel, bosspel, schaatsen en nog veel meer. Dus kom zeker eens langs tijdens onze activiteit.

Meer info over de leiding vind je hier of op de foto hierlangs.

Lollies

Gegroet! De lollies zijn knettergekke kinderen tussen 9 en 12 jaar. Om de twee weken proberen we met onze geweldige leiding jullie te amuseren met creatieve activiteiten! Onze activiteiten gaan door op zondagnamiddag van 14u tot 17u. Aangezien jullie al grote kinderen zijn, mogen jullie ook zelf met idee'tjes komen! Deze kunnen jullie naar ons mailen!

Indien jullie nog vragen hebben die je niet terugvindt op onze website, mag je altijd een mailtje sturen.

Meer info over de leiding vind je hier of op de foto hierlangs.

Jung

Welkom, gegroet, hallo, beste vrienden! Wij zijn de Jung, de oudste groep bij KLJ Groot-Orsmaal en een zeer hecht team! Bij ons zitten jongeren tussen 12 en 16 jaar en deze kneden wij onder het motto van Living Jung and Wild and Free om tot echte mannen en vrouwen!

Om de twee weken op zondagnamiddag van 14u tot 17u, organiseren wij activiteiten voor onze jongeren. Deze activiteiten kunnen sterk variƫren van bosspel tot quiz of van dorpsspel tot 24u-KLJ. Indien je zelf voorstellen hebt voor activiteiten, mag je deze altijd laten weten via een mailtje of een smsje.

Naast deze activiteiten verwachten wij ook van 'een jung' dat ze hun plan leren trekken. We geven ze regelmatig wat momenten om zelf iets creatief te maken (en dit valt al eens vaker voor op kamp). Binnen dit zelfstandiger worden, leren we ze ook hoe ze goed in groep kunnen samenwerken en aan de aller-oudsten van de Jung geven we al de eerste tips en skills mee om leiding te worden!

Zoals jullie zien is de Jung de leukste groep met de meeste vrijheden waarin jij als lid veel bijleert. Indien je nog vragen hebt, mag je altijd een mailtje of een smsje sturen (zie informatie leiding door te klikken op de foto links). Om af te ronden hopen wij je te verwelkomen op een van onze volgende activiteiten!

Groeten,

Team Jung

Meer info over de leiding vind je hier of op de foto hierlangs.

+ 16

De plus 16 is de groep voor jongeren boven 16 jaar. De groep bestaat grotendeels uit leiding van andere groepen, maar het is zeker geen voorwaarde om bij de plus 16 te mogen.

Activiteiten met de plus 16 zijn uitermate afwisselend en zijn sterk afhankelijk van wat de leden zoal willen doen. De activiteiten worden 1 keer per maand georganiseerd en gaan door op zaterdagavond.

Indien je nog vragen hebt over de praktische werking van de plus 16, kan je steeds iets laten weten via mail of telefoon. Contactgegevens van de leiding kan je vinden door te klikken op de foto hierlangs.

Groeten,

Bram en Jonas

Meer info over de leiding vind je hier of op de foto hierlangs.

Login

Username:

Password:

Registreren